Vanaf 50 stuks leverbaar
CD's, DVD's en USB sticks dupliceren

CD en DVD en USB-sticks dupliceren / kopiëren

Een dvd dupliceren van een eigen productie

Ben je (hobby)filmmaker en wil je bijvoorbeeld een dvd dupliceren van een schoolmusical, voorstelling of bedrijfsfilm? Wij kunnen uw productie snel in hoge oplage (vanaf 25 stuks) produceren. Levering binnen 5 werkdagen na ontvangst van de “moeder”-disc. We gebruiken alleen cd’s en dvd’s van bekende A-merken. Alle discs worden na het brandproces gecontroleerd door de dupliceermachine.


Bedrukking

Standaard leveren we de gedupliceerde discs op spindle. We kunnen ook een kartonnen hoesje of dvd-cover leveren met of zonder bedrukte inlay. Ook kunnen we de discs uitvoeren in jouw eigen huisstijl door middel van professionele bedrukking in zeefdruk, uv-print of inkjet. Prijzen voor verpakking, inlays en bedrukking zijn sterk afhankelijk van de gewenste oplage. Neem voor een exacte offerte even contact op.


USB Sticks

Voor de levering van USB Sticks werken we direct samen met onze producent in Shenzhen, China. Sticks zijn leverbaar in verschillende capaciteiten en uitvoeringen. Naar wens kunnen de sticks bedrukt worden. Sticks van metaal (of met metalen delen), of van hout kunnen we eventueel ook van een duurzame lasergravure voorzien. Indien gewenst kunnen we ook jouw data alvast op alle USB sticks zetten. Dat scheelt veel tijd!


Bewerking

Heeft je bronbestand nog enige bewerking of montage nodig? Dat kan! We werken voor videoproducties graag samen met Elvin Media.


Copyrights

We dupliceren alleen discs, mits jijzelf de rechthebbende bent of hiervoor toestemming hebt van de rechthebbende. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de controle van dergelijke zaken.