Onze servers staan in de meest moderne datacenters in Nederland
Hosting op eigen servers

Hosting en domeinnaamregistraties

Wij bieden hosting van websites en email aan op eigen servers in Nederland . Hierdoor kunnen we kwalitatieve hosting garanderen en zijn we niet afhankelijk van wederverkopers en slecht bereikbare prijsvechters. Onze servers worden gevoed door 100% groene stroom. Ook voor ons WordPressplatform werken we nauw samen met een gespecialiseerde Nederlandse partner. Ook dit platform wordt 100% groen gevoed en bevindt zich fysiek in Nederland.


Domeinnaam registreren

Geen probleem! Stuur ons een e-mail met de gewenste domeinnaam, dan voeren wij de registratie nog dezelfde dag uit. We zetten gelijk de DNS-instellingen goed, zodat u het domein direct kunt gebruiken. Alle .nl, .com, .eu en .net domeinamen worden standaard voorzien van DNS-SEC beveiliging.


Je website veilig over een https verbinding

Er zijn veel ontwikkelingen gaande op het gebied van beveiliging en bescherming van privacy. Door je website aan te bieden via https wordt het verkeer tussen jouw website en je bezoeker versleuteld. Dergelijke beveiliging is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij gegevens worden uitgewisseld met de website (bijvoorbeeld op een webshop, of registratieformulier). Google heeft bovendien aangegeven dat https een wegingsfactor/pluspunt wordt bij indexatie. We kunnen voor je website de benodigde certificaten aanvragen en de installatie voor je verzorgen. De kosten? Slechts € 20 excl. btw per jaar, inclusief volledige installatie.


Extra spamfilters

Onze eigen standaardfiltering blokkert een groot deel van de spam die anders in je mailbox zou verschijnen en is bovendien inbegrepen bij je hostingpakket. Ook scannen we op virussen, zonder meerprijs. Sommige adressen liggen echter dusdanig onder vuur van spambots dat extra filtering noodzakelijk kan zijn. Het filter van SpamExperts past haar zelf-lerende filters toe om spam te elimineren vóórdat het ons netwerk bereikt. Het filter past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Wij kunnen het filter voor je toevoegen en je hoeft zelf geen instellingen op je apparaten te wijzigen. Om het verschil met standaardfiltering te merken, kan je het filter vrijblijvend een week gratis proberen.

 
P1
P2
P3
Shop
Prijs p/mnd
€ 5,75
€ 13,95
€ 19,95
€ 25,00
Diskruimte
250 MB
1000 MB
1500 MB
2500 MB
Dataverkeer
2 GB
10 GB
15 GB
20 GB
MySQL DB
+ € 3,00
Emailadressen
1
5
10
10
Secure mail (SSL)
Standaard Virus-/spamfiler
SpamExperts spamfilter
+ € 3,25
+ € 3,25
+ € 3,25
+ € 3,25
HTTPS mogelijk
iDEAL mogelijk

Contracten worden aan het eind van de contractduur automatisch verlengd voor een periode van 1 jaar. Opzegtermijn voor webhosting en domeinnaamregistraties: 1 maand (schriftelijk). Er gelden aanvullende voorwaarden voor webhosting, e-mailhosting en domeinnaamregistraties.