Snel, gemakkelijk en goedkoop
iDeal betalingen accepteren

iDeal betalingen accepteren op mijn website

Maak zelf betaallinks bij een factuur of herinnering

iDeal is vooral bekend van webshops. Logisch, want het syteem werkt snel, gemakkelijk en goedkoop. Bovendien geeft het de webwinkelier zekerheid. Maar wist je dat iDeal ook heel goed inzetbaar is voor een incidentele betaling? Zo kan je bijvoorbeeld een betaallink aanmaken en deze versturen / mailen bij een factuur of herinnering. Met 1 klik op de link in jouw email kan de klant jouw factuur voldoen! Je ontvangt bovendien direct een ontvangstbevestiging van een succesvolle iDeal transactie. Dat geeft zekerheid!

Onze partner voor online betalingsverkeer

Om het betalingsverkeer van onze klanten af te handelen, werken we samen met Mollie.  Het aanmaken van een account, waarmee je direct betaallinks kunt aanmaken, is geheel gratis. Voor het implementeren van iDeal in jouw eigen webshop brengen we graag een offerte uit. De transactiekosten zijn met € 0,29 per succesvolle transactie superscherp en er zijn verder geen abonnementskosten aan de dienst verbonden.

Direct aan de slag?

Wil je een gratis account aanmaken en direct starten met iDeal betaallinks voor je klanten? Dat kan!
Maak een account op deze pagina:  jouw account wordt dan direct aan ons gekoppeld en we kunnen direct voor je aan de slag.