Is jouw website goed vindbaar in Google?
SEO

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Hoog in zoekmachines zoals Google –  SEO

Om goed vindbaar te zijn in bekende zoekmachines zoals Google en Bing is het belangrijk dat de techniek én de inhoud van je website goed doordacht zijn. Hier begint zoekmachine optimalisatie. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je een autoriteit wordt binnen je vakgebied, zodat gerelateerde websites naar je zullen linken. Maar vergeet ook je eigen website niet.

Zowel de inhoud (je teksten en afbeeldingen), als de kwaliteit van de programmeercode van je website zijn van groot belang voor een goed resultaat. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is geen trucje: SEO is hard werken, steeds weer!

Samen slimme plannen smeden? Neem dan contact op: we denken graag mee. Naast SEO houden we ons ook bezig met betaalde zoekresultaten via Google Adwords (SEA).

Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google waarmee je zelf de bezoekersstroom naar je website kunt analyseren. Hoeveel bezoekers trekt je site bijvoorbeeld? Hoeveel kliks maken ze tijdens een bezoek en hoe lang duurt een gemiddeld bezoek? Allemaal handige data om je zoekmachine optimalisatie verder te verbeteren.