Zonder technische kennis zélf je website onderhouden
Wordpress

Wordpress website laten bouwen

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je -ná de installatie- zonder technische kennis razendsnel jouw eigen website of blog maakt. We helpen je graag bij het maken van de slimste keuzes om jouw WordPress website succesvol te maken!


Installatie van wordpress

Wij zetten graag onze schouders onder de technische installatie en de opmaak van je WordPress website. Bij oplevering kan je gelijk zelf aan de slag met het vullen van je eigen teksten en afbeeldingen. Wij zorgen ervoor dat je WordPress website goed functioneert en er piekfijn uitziet.


WordPress Thema’s, Plugins en Responsive Design

We kunnen je WordPress website baseren op een van de talloze professioneel gestylde thema’s. Deze thema’s zijn te koop voor een paar tientjes,  waardoor je flink kunt besparen op ontwikkel- en ontwerpkosten. Natuurlijk is een custom-design -speciaal voor jouw bedrijf- ook altijd mogelijk.

Voor WordPress zijn veel extra functionaliteiten beschikbaar in de vorm van plugins. Wij installeren bij oplevering een aantal plugins waardoor je site veiliger en beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Natuurlijk kan je zelf later ook extra plugins installeren.

Veel WordPress thema’s beschikken standaard over responsive design. Dat betekent dat de opmaak/lay-out van je WordPress website automatisch wordt aangepast aan de schermgrootte van de gebruiker. Zo is je site direct geoptimaliseerd voor tablets en smartphones.


Partners

Ben je ontwerper of marketingstrateeg en zoek je een technisch partner om WordPress websites te bouwen? Neem contact op: we denken graag mee!