Wifi netwerken - Snel, betrouwbaar en volledig managed

Heb je behoefte aan goed, snel en stabiel draadloos internet (wifi) zonder zorgen over het onderhoud en ingewikkelde instellingen, dan zijn onze managed WiFi oplossingen bij uitstek geschikt! We bieden maatwerkoplossingen voor zowel zakelijke gebruikers (MKB / retail, thuiswerkende ZZP-ers) als veeleisende particulieren.

Advies

De beste oplossing begint bij goed advies! Welke apparatuur is het best geschikt voor jouw gebruikswensen en hoeveel wifi accesspoints gaan we inzetten op jouw locatie? Hoe ziet de locatie eruit waar jouw wifi-oplossing goed moet presteren? En heb je misschien op bepaalde momenten in de week een piek qua gebruikers, zoals bijvoorbeeld in de horeca? We stellen deze vragen om een optimaal advies te geven voor jouw gebruikswensen! Aanpassingen in de bekabeling van je netwerk nodig? Geen probleem! Wij leveren een concreet plan van aanpak en hebben eventueel gespecialiseerde installateurs achter de hand om de bekabeling op uw locatie professioneel te laten aanleggen.

Gratis Wifi aanbieden aan klanten/gasten

We kunnen ook een afgeschermd wifi netwerk leveren voor uw klanten. Je kunt op die manier gemakkelijk en snel gratis internet aanbieden aan je klanten, veilig gescheiden van je eigen netwerk  en pintransacties. Een prima marketingtool voor de horeca en retailbranche. Meer informatie? Neem dan contact op!

Ubiquiti 

Voor onze wifi-oplossingen zijn we reseller van professionele apparatuur van Ubiquiti. Dit merk heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Via een eigen cloud-managed hostingoplossing kunnen wij van afstand uw wifi-apparatuur voorzien van de laatste updates en beveiligingspatches.